
عفونت قارچی خوکچه هندی از بیماری های مشترک بین انسان و حیوان است. به همین دلیل اطلاع و آگاهی درباره عفونت قارچی مهم و ضروری است. قبل از مطالعه روش های جلوگیری از تکرار عفونت قارچی، شما باید از علائم و نشانه ها و نحوه مدیریت و درمان عفونت قارچی در خوکچه هندی اطلاع داشته باشید و سپس به یادگیری این بخش بپردازید.
برای جلوگیری از تکرار عفونت قارچی در خوکچه هندی، قفس حیوان را کاملا تمیز و عاری از نشانه های بیماری کنید. هر هفته یکبار قفس خوکچه خود را کاملا تمیز نمایید. تمامی اسباب و وسایل داخل قفس از جمله اسباب بازی ها، ظرف آب، ظرف غذا و... را با آب و صابون بشویید و در کف قفس، پارچه نرم و یا ملافه قرار دهید.
علاوه بر نظافت کامل هفتگی، روزانه داخل قفس را مرتب کنید. قفس را خشک و عاری از رطوبت نگه دارید زیرا عفونت قارچی در محیط مرطوب رشد می کند. موهای ریخته شده بر روی ملافه را جمع کنید و در صورت ریخته شدن ادرار یا هر مایعی، قفس را به سرعت خشک کنید.
استریلیزه و تمیز کردن اسباب و وسایل مربوط به خوکچه هندی، پس از مرتب کردن قفس، مخلوط مساویی از آب و سرکه را رو روی تمام سطح قفس اسپری کنید. این عمل به طور طبیعی قفس را پاکسازی کرده و احتمال عفونت قارچی در خوکچه هندی شما را به حداقل می رساند. بعد از اسپری کردن و پس از چند دقیقه قفس را شسته و خشک نمایید.
خوکچه هندی خود را تا اتمام بیماری قارچ پوستی به صورت قرنطینه نگه دارید. طول دوره درمان معمولا بین ۷ تا ۱۰ روز است. بعد از روز دهم به دامپزشک مراجعه کرده و از سلامت کامل خوکچه هندی خود اطمینان حاصل نمایید. پس از تایید دامپزشک مبنی بر سلامت خوکچه، می توانید قرنطینه را از بین برده و به مانند گذشته اگر خوکچه دیگری داشته باشید، همگی را در یک قفس قرار دهید.
مشاهده و خرید لوازم و انواع غذای سگ در فروشگاه
منبع : PetiFa
مدیریت بیماری عفونت قارچی خوکچه هندی در خانه
علائم و نشانه های بیماری عفونت قارچی (Ringworm) در خوکچه هندی
لیست میوه و سبزیجات مفید برای خوکچه هندی
غذاهای ممنوعه و مضر برای خوکچه هندی
نحوه تغذیه، رژیم غذ ایی و منابع تامین انرژی خوکچه هندی
حمام کردن خوکچه هندی